joi, 6 mai 2010

Dana Razboiu pleaca de la Kanal D


Dana Razboiu se desparte de pupitrul stirilor Kanal D dupa o perioada de peste 3 ani

Bucuresti, 6 mai 2010 – Dana Razboiu si Kanal D vor incheia colaborarea dupa trei ani si jumatate in care prezentatoare a fost la pupitrul „D-Ştiri“, principalul buletin de stiri al postului.
Dana Razboiu s-a alaturat Kanal D chiar de la lansarea acestuia pe piata, in 2007 si a contribuit alaturi de intrega echipa la succesul postului TV.
Dana Razboiu: ”Nu a fost o decizie usoara; am facut parte din echipa stirilor Kanal D inca de la inceput, am trecut prin emotiile primelor zile de emisie, ale primelor buletine de stiri, am fost fericita cu fiecare punct de rating castigat in preferintele telespectatorilor; am intalnit oameni minunati cu care am legat prietenii de o viata. In toti acesti 3 ani si jumatate am simtit ca am facut parte dintr-o mare familie. Dar a venit timpul sa ma concentrez acum pe cealalta familie a mea, pe copii mei, pe viata mea personala, dar voi pastra in suflet anii petrecuti alaturi de echipa Kanal D.”
Dana Razboiu si-a inceput cariera in televiziune in anul 1995 la Timisoara . In anul 2001 a venit la pupitrul principalelor stiri de la TVR1, colaborare care a durat pana in anul 2007, moment in care prezentatoarea a facut o schimbare, acceptand provocarea noului post de televiziune Kanal D.
Dana Razboiu este licentiata in psihologie si a urmat cursuri de perfectionare in jurnalism la BBC si CNN.

2 comentarii:

ionutza80 spunea...

De ce nu incerci sa faci scurte comentarii personale la sitirile astea decat sa le copii pe blogul tau...Ar fi mai interesant!. Adica scrii ideea principala a stirii, lasi link pt stirea integrala si apoi comentezi tu...Mi se pare mai interesant...Mai ales ca pe unele dintre vedete le cunosti. E un sfat, o idee!

MariaB. spunea...

Stii bine ca unele articole sunt scrise de mine, pentru altele insa, pur si simplu, NU AM TIMP! Am de intretinut trei bloguri si lucrez si la doua carti in acelasi timp. Este mult mai interesanta si mai importanta activitatea mea in afara blogului. Aici ofer doar niste informatii. Atata tot. Multumesc pentru sfat!