joi, 16 septembrie 2010

Cartea fanilor pentru idolul lor

Dragii mei, va anunt ca scriu o carte despre Madalina. O carte in care incerc sa recompun din amintiri vesele, din imagini vii si luminoase, personalitatea si imaginea Madalinei Manole. Daca credeti ca puteti contribui la aceasta carte cu impresii personale, daca ati cunoscut-o pe Madalina Manole si puteti ajuta si voi, va rog sa-mi scrieti aici.
Stiu, o sa spuneti ca s-au scris deja doua carti despre ea. Una din ele, "Ma cheama Madalina" a fost scrisa pe vremea cand Madalina traia si este o carte-fluviu despre viata ei iar cea aparuta de curand cu ziarul "Click" nu stiu cat merita luata in considerare. Personal, nu cred ca o carte se poate scrie in 2-3 saptamani.
Cartea scrisa de noi va fi darul pentru cea care ne-a adus aproape, omagiul si pretuirea noastra pentru un OM si un ARTIST exceptional. O parte din ea va cuprinde marturiile fanilor cu fotografii iar cea de-a doua parte va cuprinde marturiile prietenilor apropiati cu fotografii.
Astept sa contribuiti toti. Cartea va fi lansata in luna ianuarie cand se vor implini 20 de ani de la infiintarea Asociatiei Culturale Madalina Manole.

Niciun comentariu: