sâmbătă, 29 august 2009

Doneaza o carte!



August 27, 2009
Doneaza o carte
Dragi prieteni,
Ma intorc la voi cu o initiativa si cu o rugaminte. Va propun sa aducem impreuna un plus de carti in bibliotecile a doua institutii de invatamant din Colegiul 22 si va rog sa participati cum puteti la aceasta campanie: fie afisati bannerul pe blog, ajutandu-ma sa promovam aceasta idee, fie donam fiecare cate una sau mai multe carti numai bune de citit si de indragit!
Intr-o lume in care toti se dau peste cap de trei ori pentru a fi eroi de prima pagina, haideti sa avem si curajul de a face un gest simplu si firesc! Este adevarat ca nu ne vom trezi celebri peste noapte facand alegerea de a dona carti. Dar va garantez ca ajungem sigur eroii preferati ai unor elevi, beneficiarii acestei campanii.Le putem oferi elevilor atat placerea unor lecturi relaxate, cat si sansa de a descoperi povestile, povestirile, romanele care au facut cariera in biblioteci de-a lungul anilor. Nu le vor prinde deloc rau nici dictionarele, atlasele sau culegerile de matematica si fizica.Elevii din comunitatea noastra, copiii dumneavoastra si colegii lor, va vor multumi cu siguranta dupa ce se vor imprieteni cu capitanul Nemo, cu Nica sau cu Ilie Moromete. La fel va vor multumi si generatiile de elevi care urmeaza. Pentru ca nu uitati, cartile nu sunt un dar de o zi, de o toamna sau de un an, sunt un dar pentru totdeauna!
Va multumesc pentru implicare!
Punctele de colectare sunt ambele in sectorul 5 si va asteapta de luni pana vineri, oricand intre orele 12.00 si 19.00:· Sos. Panduri nr. 33 (vizavi de Scoala 146), bloc P1A, scara A, etaj 1, apartament 6· Str. Dr. Lister nr. 62, et.3


Alina Gorghiu/deputat PNL

www.alinagorghiu.ro

Niciun comentariu: