marți, 3 august 2010

Rugaminte de suflet

As vrea sa va intreb, daca piesele mai vechi, pot fi retusate pe calculator? Exista programe pe calculator care pot face asta?
Am gasit niste inregistrari vechi ala Madalinei, niste piese exceptionale neimprimate pe albume si as vrea sa stiu daca se pot retusa, ca sa le aduc la o forma acceptabila, fiindca sunt piese din emisiuni radiofonice sau televizate.
Am vorbit cu cineva astazi si a zis ca ma va ajuta sa le transpun de pe caseta audio pe CD.
Piesele pe care le am, sunt:
Jungla viselor
Nici nu mai cred ca te-am iubit
Doi indragostiti
Daca intr-o buna zi
Nu-ti pierde curajul
Fara dragostea ta (varianta in limba engleza)
Ma cheama Madalina
Intr-un dans
Roata norocului (pamflet muzical)

4 comentarii:

Monica spunea...

ana am eu melodia ''Ma cheama Madalina'' in format mp3 daca vrei ti'o trimit prin yahoo messenger,ma gasesti pe ID ul monabortos . Te pupik !

MariaB. spunea...

Nu-mi vine sa cred! Pur si simplu, nu-mi vine sa cred ca te-am gasit dupa atatia ani. Direct sau indirect, despre fiecare mai aflam cate ceva, dar despre tine nu mai stiam nimic. M-am gandit apoi ca ai plecat din tara. Si nu m-am inselat. Ma bucur ca ai ajuns aici, draga mea "fecioara" manolista. Tu, eu si Ciprian. Eram / suntem 3 "fecioare"? In fiecare an, va spuneam "La Multi Ani" in gand! Ce trist ca a trebuit sa dispara ingerul ca sa ne regasim... La anul fan-clubul implineste 20 de ani de existenta... Iar cea care ne-a adus aproape, nu mai este... Te pupik si eu si te astept pe aici, de cate ori poti.

Georgeta spunea...

Draga mea, le gasesti pe youtube.

MariaB. spunea...

As vrea sa fie acolo, dar NU SUNT! Acestea sunt piese vechi si rare. Poate 1-2 sunt, dar Jungla viselor sigur nu este si alte cateva...