sâmbătă, 23 mai 2009

Gala Unicef

Pe data de 1 iunie, va avea loc la TVR, Gala Unicef. Va fi o editie speciala dar despre care o las pe Andreea Marin sa vorbeasca prin scrisoarea deschisa pe care ne-a trimis-o!
Vom fi si noi acolo!


Bun gasit!


Va scriu cu emotie, pentru ca veti gasi in documentele atasate o invitatie pentru ceea ce pregatim pentru data de 1 iunie: Gala UNICEF, un eveniment - maraton cu sute de personalitati din tara si din strainatate care vor conecta Romania la TVR1 timp de 4 ore, in beneficiul copiilor si parintilor din Romania.

Gala UNICEF a schimbat in anii trecuti, prin donatiile adunate, viata a zeci de mii de copii si de data aceasta isi propune sa schimbe in bine si viata multor parinti. Invitatia mea are un rost: sa fie un indemn, un apel pentru dumneavoastra sa va implicati cum puteti: fie punand macheta sau spotul Galei pe site-ul dumneavoastra (puteti descarca spotul de promovare al Galei accesand link-ul http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-679843dbd7fe.zip), fie devenind donator, fie aflandu-va, pur si simplu, din spirit de solidaritate cu noi si din dorinta de a invata lucruri noi, in seara zilei de 1 iunie, in fata micului ecran, incepand cu ora 21. Intr-o perioada in care televizorul ne ofera prea multe modele negative, acea seara va promit ca va fi un castig pentru noi toti.


Va multumesc!

Cu drag,
Andreea

Niciun comentariu: