luni, 28 aprilie 2008

Pastele

Christos a inviat, dragii mei!
Iata o urare care mie una imi place foarte mult! Mi se pare un gest suprem de recunoastere a celei mai mari minuni din cate s-au intamplat vreodata sa saluti "Christos a inviat!" si sa ti se raspunda cu "Adevarat a inviat!". Am primit foarte multe mesaje de felicitare de acest Paste. M-am simtit foarte iubita, foarte respectata si vreau sa va multumesc public tuturor chiar daca v-am raspuns si personalizat dar vreau sa le multumesc si celor care nu mi-au dat mesaje dar m-am aflat in sufletul lor. Ma face fericita chiar si faptul ca au existat oameni dragi din viata mea care chiar daca au uitat sa ma felicite, sau au uitat de mine, au facut un gest de recunostinta pentru cei din jur, un gest de bunatate daruind din preaplinul lor.
Vreau sa le multumesc din suflet mamicilor si bunicilor de ingerasi care nu m-au uitat, fiindca au fost toate alaturi de mine. Odata cu Pastele s-a implinit 1 an de cand fetita Biancai, EMMA, a venit pe lume dar a si plecat totodata. Emma, sper ca a ajuns gandul meu cald la tine, iubita noastra! Nu pot sa imi imaginez ce-a fost ieri in sufletul Biancai. Sper doar ca timpul si Luca sa estompeze, incet-incet, durerea...
Vreau sa va anunt ca in Noaptea de Inviere, la Teledonul organizat de Antena 1, micuta Silivioara a fost primul caz rezolvat. Pentru printesa noastra norocoasa s-au strans banii cel mai repede.
Foarte multi oameni au fost impresionati de cazul ei, asa ca nu a fost un efort foarte mare pentru oamenii cu bani si cu suflet mare sa faca un gest frumos. Le multumesc si eu si familia Silviei.
Va las dragii mei! Am sufletul plin de lumina si de liniste. De maine, ma intorc cu forte proaspete la serviciu!
Sa aveti parte de tot ce e mai bun! Va iubesc pe toti si pe fiecare in parte. Sufletul meu va poate cuprinde pe toti.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Da, probabil, de aceea este