marți, 26 aprilie 2011

Narcis, tu esti MARELE CASTIGATOR din sufletele noastre!

Am fost adanc dezamagita de finala comeptitei "Romanii au talent". Cred ca acesta e doar un titlu generic pentru o emisiune in care s-a votat cazul acelui baiat orfan. Sincer, am mari indoieli in ceea ce priveste corectitudinea voturilor. PRO TV-ul se sterge undeva, ca de obicei, cu opiniile noastre... Mi se face uneori o lehamite de tara asta in care traim, de numa...
Cum e posibil ca Narcis, care e un fenomen uluitor, nativ, sa piarda in favoarea unui raper de mana a doua, care nici macar nu are talent. Ca el sunt sute, mii in tara asta. Gasesti ca el la orice colt de strada... Insa, de la bun inceput, de cand a fost promovat, s-a vazut ca orfanul a fost copilul PRO TV-ului.
Insa Narcis, copilul-minune descoperit la "Romanii au talent" a primit inca o palma nemeritata.
Sper ca acest copil minunat sa aiba sansa sa fie ascultat de cineva din afara si sa plece din tara asta care NU IL MERITA!!!
Pentru sute de mii, pentru milioane de romani, Narcis este MARELE CASTIGATOR de la "Romanii au talent". Toate talentele de acolo erau lucrate, Narcis era singurul care avea TALENT NATIV. Pacat, pacat, pacat, de 3 ori pacat, pentru aceasta bijuterie de copil.
Ca si finalele de la "Dansez pentru tine", "O-LA-LA" si altele ale trustului MP, si aceasta finala a fost aranjata si s-a votat cazul nu talentul.
Pacat... Inca o data pacat...

Niciun comentariu: